Wie zijn wij

SportBSO Het Turfschip is opgericht op 1 September 2020 en is ontstaan uit SportBSO NL die op 1 september 2014 werd opgericht en gevestigd is aan de Karmel 4 te Bergen op Zoom. De SportBSO geeft kinderen de mogelijkheid om buiten schooltijd hun motorische, cognitieve en sociale vaardigheden te verbeteren. De SportBSO geeft dagelijks verschillende sporten waaraan een kind kan deelnemen. Wij hebben altijd een gymzaal tot tot onze beschikking. Daarnaast zijn er nog aparte ruimtes waar kinderen kunnen eten/drinken, spelen en huiswerk maken. SportBSO Het Turfschip heeft 3 pedagogisch medewerkers.

Even voorstellen:
Marvin Bedaf

Marvin is op 1 maart 1988 geboren in Bergen op Zoom. Na zijn middelbare school is hij naar het CIOS gegaan en in 2008 heeft Marvin zijn diploma behaald. Hij bezit ook het trainingsdiploma TC 3. Op 8 jarige leeftijd begon Marvin met voetballen bij MOC 17’ uit Bergen op Zoom en daar heeft hij heel zijn jeugd gevoetbald. Op 18 jarige leeftijd debuteerde hij in het 1ste elftal. Daarna ging Marvin naar DOSKO, Halsteren, en weer terug naar DOSKO uit Bergen op Zoom, die nu in de eerste klasse uitkomt.
Marvin heeft vanaf eind 2013 zijn eigen voetbalschool, genaamd Soccer10! Vóór de oprichting van de voetbalschool heeft Marvin ruim 4,5 jaar met heel veel plezier bij een Buitenschoolse Opvang gewerkt. Marvin vindt het geweldig om de kinderen op het pegadogisch en sportieve vlak wat extra's bij te brengen!

Hang loose4(1)
Max Geers

Max is geboren op 24 november 1986. Sinds zijn 12e woont hij in Bergen op Zoom. Hij heeft op de Academie Lichamelijke Opvoeding (ALO) in Tilburg zijn diploma behaald. Na zijn studie heeft hij als gymleraar op het Mollercollege en twee jaar bij een BuitenSchoolse Opvang gewerkt. Ook op basisscholen heeft Max gymles gegeven. Naast reguliere gymlessen op de Montessorieschool en Basisschool Sancta Maria, verzorgde hij ook Motorisch Remedial Teaching lessen.
Wat betreft sport zijn formule 1 en tennis zijn grootste passie. Daarnaast voetbalt hij bij DOSKO in het 1e elftal.

Max profielfoto(1)
2 zielen 1 gedachte!

Max en Marvin kennen elkaar van hun voetbalperiode bij MOC en DOSKO en HALSTEREN, ze speelden in hetzelfde elftal, en waren daarnaast beiden actief met het lesgeven aan kinderen. Max en Marvin hebben beiden op de BSO waar zij werkzaam waren een mini-sportBSO opgezet. Na een aantal goede gesprekken bespraken zij de mogelijkheden om dit in Bergen op Zoom grootser op te zetten en als zelfstandige BSO aan te bieden. Op deze manier konden ze echt aan de slag met hun passie, het werken met enthousiaste kinderen die lekker willen sporten. Bijkomend voordeel is dat de kinderen kennismaken met veel verschillende sporten waardoor ze 'hun' eigen sport eerder kunnen ontdekken. Er is tenslotte niets mooiers dan kinderen die zichzelf een sportieve leefstijl hebben aangemeten.

Mitchell van Oudenaarden
/